Voor wie meer wil dan alleen de grote stad...

bieden wij vlakbij Boedapest een ruim vakantieappartement met uitzicht op de Donau en veel gelegenheid tot wandelen en fietsen in de omgeving. Iets verder weg, op een uur van de Hongaarse hoofdstad, hebben we in een klein dorp en prachtig heuvelland. een groot dorpshuis te huur.

Vác, appartement met uitzicht op de Donau
Foto Runa Hellinga
Appartement in Vác

Het appartement in Vác bevindt zich op de benedenverdieping van ons huis, direct aan de Donau en is geschikt voor een tot zes personen. Het heeft een slaapkamer met een tweepersoonsbed, een tweede slaapkamer met twee eenpersoonsbedden, een woonkamer met een goede slaapbank voor twee personen, een aparte keuken en een badkamer met bad en toilet. Het appartement is voorzien van een koelkast, elektrische kookplaat, magnetron, wasmachine, tv, dvd-speler, wifi en centrale verwarming. Om de hoek is de markt en het historische hoofdplein van Vác met een aantal restaurantjes. Het treinstation is op een paar minuten lopen en Boedapest is slechts een half uur weg. 

Vanaf. 45,- per nacht. Meer info


Dorpshuis met grote tuin, 60 km van Boedapest

Foto Runa Hellinga
Huis in Nógrád'sáp
Op een uur rijden van de Hongaarse hoofdstad Boedapest waan je je in een andere wereld. In Nógrádsáp, een dorp van zo'n 1000 inwoners in de Cserhát-heuvels, bieden we een ruim historisch huis met een grote tuin en plek voor acht personen. Het huis beschikt over een grote eetkeuken, een grote dubbele woonkamer, drie slaapkamers en een badkamer op de woonverdieping en een tweede badkamer in de kelder. De omgeving is ideaal voor wandelaars en natuurliefhebbers. Het huis is voorzien van een volledig ingerichte keuken met vaatwasmachine, tv met dvd, wasmachine, centrale verwarming en veel spelletjes.

Vanaf 45,- per nacht. Meer info


Rondleidingen

Boedapest is met de trein maar een half uurtje van het huis vandaan. Runa schreef een boek over de stad, Henk is hoofdredacteur van een Engelstalig toeristisch blad. Maar gebruik van onze kennis en ga met ons op stap in de prachtige Hongaarse hoofdstad. Meer info op Boedapest op Maat.
2 comments:

  1. Lijkt me leuk om daar eens een keer heen te gaan. Ben benieuwt hoe je het hebt gehad?

    ReplyDelete
  2. Boedapest is een erg mooi gebied! Er zijn veel meer bezienswaardigheden dan de meeste mensen denken.

    ReplyDelete